Motionsform för gravid promenader, hur kan man rekommendera det.

 
 
Nu har snart vecka 30 gått och det händer allt mer nu fysiskt. Numera har jag ryggsmärtor och även mollrande smärta under rumpan. Antar det är fogarna som börjar luckras upp.
När jag kom hem från jobb, gick jag en runda med Kenzo i skogen fastän jag var väldigt trött. Haft en hektiskt dag på jobb med väldigt lite vila. Denna promenad var smärtsam och varje steg jag tog högg det i ländryggen.
Nu ligger jag hemma i soffan och känner mig öm runt bäckenet.
 
På tal om motion för gravida, vill jag börja med att va något negativ inställd till vad som rekommenderas av gravida. Det är just promenader (30 minuter om dagen). För mig personligen är promenader det värsta jag kan göra för att få min motion. Det är hälsosammare att köra ett lätt styrkepass där man står stabilt med båda fötterna. En promenad gör att bäckenet vrider på sig under alla steg man tar, så förstår inte hur man kan rekommendera det som motionsform för gravida.
Gör om gör rätt!
Men detta är vad jag tycker.
 
För övrigt mår jag bra och det är galet att det enbart är 10 veckor kvar till förlossning. Fast man vet aldrig kan ju va mindre. Då är det en sak som stressar mig något gällande jobb. Jag hade en vikarie för min mammaledighet, som hade skrivit på avtal och allt men meddelade mig förra tisdagen om att personen tar ett annat jobb. Så nu står jag än utan vikarie när jag går runt 1 april.
 
Är någon som läser detta manad att driva ett gym, hör av dig till mig :)