På väg in i vecka 36. Vart tog tiden vägen

 
Snart är det påsk vilket innebär att jag fyller år samt att det enbart är fyra veckor kvar tills förlossning. Jag känner mig nog redo (men kan man kanske aldrig veta) och samtidigt pirrig i magen.
Imorgon ska vi till vår barnmorska för vanlig kontroll och jag hoppas vår prick har växt något i alla fall. Alla jag träffar tycker att min mage växt den senaste tiden och det tycker jag själv med.
För att va i vecka 36 snart mår jag överlag väldigt bra, har fogglossningsbesvär då och då, trött då och då och jag vaknar väldigt mycket på nätterna men känner ändå mig fräsch i kroppen.
Att kunna träna in i det sista är en triumf för mig, kroppen känns stark och det gör att jag känner mig redo för vad komma skall.
Något som dock slog mig i förra veckan var när jag vägde mig och vågen visade 37,5 kg. Gått ner vad händer liksom, då mådde jag dåligt och tänkte på lillen i magen som kanske får för lite energi när jag nu inte går upp i vikt.
Tanken försvann efter jag pratat av mig, det är väl mest jag som tar stryk. Dock känner jag mig ganska pigg trots enbart en liten viktuppgång sedan vi fick veta att jag var gravid.
Vägde mig igår och då visade det 58 + (5 kg plus totalt)
 
På torsdag drar familjen Hansson och jag till Öland, ser jag fram emot. Totalt avkoppling på schemat. Jag i alla fall :) de andra ska jobba med att bygga en grund för en pool vad jag fattat det som.
 
Från och med idag är det min sista dag på jobb med heltidsjobb och kommer enbart jobba halvtid. Kommer va på plats och hjälpa Snez som ska jobba för mig att komma igång, för att sadla min roll är inte lätt som ny. Samt att vi är inte klara med bygget i boxen med ny ingången så ska lägga energi på det så gott orken finns där. I förrgår lämnade vi av min gamla soffa som ska stå vid ingången.
 
Börjar hända lite i barnrummet
 
 
Ska piffa till byrån med att sätta en hand för överkroppskläder och en fot för underkläder, grön färg.
 
Hoppas även att Kenzo kommer tycka att nya familjemedlemen är intressant och välkomnas.
 
Ska även köpa en systemkamera, får bli min födelsedagspresent.