Känner energin ökar i kroppen under träning, Activize gör sitt.

 
Har gjort ett inlägg tidigare om ett kosttillskott (även klassat som ett livsmedel) FitLine. Har gått på det under en månads tid nu och känner av flertal effekter.
Något jag märkt till stor utsträckning är att min energimetabolism i kroppen har ökat, dvs min uthållighet har förbättrats. Främst mätbart är det när jag tränar, då jag inte är lika trött efter ett pass längre (och då har jag ökat min träningsdos samt ökning av vikter).
Var i förra veckan som jag först märkte det, när jag gick på ett grupppass på jobb. Vi skulle avsluta med en wod, som var
On the minut for 15 min
10 Kbswings - 16 kg
6 burpees
Efteråt och under gick min återhämtning väldigt fort och var jag inte så trött även efter passet var klart. Nästan lite chockad själv.
Samma känsla infann sig under lördagen långkörare som består av,
E3MOM for 21 min
1 hang squatclean
1 powerclean
1 push jerk
1 split jerk
 
Wod 1 "team" 2&2
10 varv av
15 wallball
6 squat snatch
 
wod 2 "team" 2&2
3 varv av
400 m row
21 pullup
12 kb-swingar
 20 clean&jerk
Även här var jag inte så förbaskat trött som man verkligen kan bli av dessa pass. Vi höll ändå på i 1 1/2 timme och det kan jag säga att jag inte är van vid.
 
Så effekten som en av kosttillskotten ger är numera märkbar. Och är produkten Activize (lilla burken på bilden), som är fylld med alla B-vitaminer, C-vitamin, folsyra, biotin.
Vilket förbättrar:
  • Blodcirkulationen
  • Ökad syresättning
  • Mer energi
  • Ökad inlärning, koncentration, focus
 
Är du intresserad av en produktinformation är det bara till att maila mig på: