Snart 7 månader - hennes utveckling

 
Om tio dagar är vår dona 7 hela månader och nu känns det som om Erla trivs mer i den nya världen med oss. Inte för att hon varit jobbig tidigare men numera ser vi en gladare och mer utforskande Erla.
Att va mamma nu är så himla kul.
 
Vad som har hänt i hennes utveckling under den senaste tiden är att hon har senare sovrutiner, då hon gärna vill va med oss. Så numera somnar hon i någon av vårans famn, sedan går vi och lägger henne runt 20-20:30 tiden. och sover till 6:30 (då och då vaknar om på natten men somnar oftast snabbt igen) Hon är inte lika gnällig på kvällarna utan glad och mycket mer pratig.
Erla har numera börjar att blåsa bubblor med munnen och har ett högre oktav i rösten :)
 
Vår hund Kenzo är väldigt intressant i Erlas ögon, hehe han börjar nog tröttna för han flyr när han börjar tycka det blir jobbigt. Främst när Erla är i farten med gåstolen som hon älskar.
Sitta är hon numera väldigt stadig i.
 
Tycker även hon sover mer under dagen och har regelbunda tider. Brukar alltid sova runt 8:30-9:00, sedan efter lunch någon gång och ibland mellan 15-16:30. Kanske därför läggrutinen förflyttats fram.
 
Att Erla dras till någon av oss har jag inte märkt. Hon föredrar både mamma och pappa, samt att lämna hennes hos mormor funkar hur bra som helst. Vilket jag tycker är tipptopp. Det har jag gjort ganska tidigt så beror nog mycket på det.
Det går fortfarande bra att träna ihop med henne, numera sitter hon upp och leker med sina leksaker och tittar till mig då och då. Brukar i alla fall hålla tills lite innan mamma är färdigtränad :)
 
Vad händer?!
 

Kommentera här: